Nunta de vis la Tinecz – Rezervați acum sala noastră de nunți!

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui cuplu. Fiecare om visează la un moment dat în viață să-și întemeieze o familie, să se așeze la casa lui, cum spune vechea vorbă din popor. Ei bine, nunta poate fi considerată un început serios al tuturor acestor lucruri.

Iar o nuntă de vis este idealul la care toți oamenii visează. O nuntă reușită pornește întotdeauna de la atmosferă. Localul unde facem nunta, muzica și decorurile, dar și meniurile și atitudinea invitaților, toate acestea influențează rezultatul final.

Știm că vă doriți să alegeți mereu un loc reprezentativ pentru petrecerea ce sărbătorește unirea destinelor voastre, așa încât, la Tinecz, într-un cadru deosebit ce pune accent pe tradiție îmbinată cu modernism, vă putem oferi locația perfectă pentru acest fapt.

Sala de nunți Tinecz – un cadru de poveste pentru nunta ta

Sala de nunți Tinecz vă poate găzdui o nuntă așa ca în povești. Un local cu tradiție, cu o istorie îndelungată de peste 2 decenii și cu bucate atent meșteșugite după gustul și pofta de voie bună a românilor, Tinecz vă poate întâmpina într-un decor tandru, ce redă cu maximă acuratețe frumusețea stilului vintage. Accesorizarea de mare finețe cu oglinzi și candelabre vă vor purta invitații pe valuri de basm, oferindu-le un loc unde pot petrece bucuroși alături de voi,cea mai importantă zi din viața voastră.

Liniștea, meniurile gustoase, originalitatea decorului și amabilitatea personalului sunt caracteristici ce nu au părăsit niciodată pragurile restaurantului Tinecz. Încă din 1996 vă întâmpinăm atât în sala de evenimente cât și în restaurant cu eleganță și cu ospitalitate.

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase săli de nunți din Timișoara

Nuanțele coloristice, arhitectura modernă și mobilierul masiv aduc sălii noastre de evenimente onoarea de a fi una dintre cele mai frumoase săli de nuntă din Timișoara. Această sală poate reprezenta alegerea ideală pentru o nuntă ce dorește a exprima rafinament și bun gust.

Simplitatea și originalitatea decorului vor găzdui fastuosul eveniment, iar salonul va purta veșnic în memoria sa fiecare dintre nunțile de neuitat realizate la Tinecz.

 

Contactați-ne chiar acum pentru a vă convinge. Puteți veni să vizitați sala de evenimente sau ne puteți contacta pentru a primi o ofertă personalizată în ceea ce privește organizarea evenimentului dumneavoastră la sala de nunți Tinecz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *