Vrei să o surprinzi într-un mod plăcut și romantic, dar nu vrei să ieși la restaurant în această seară? Nu-i nicio problemă. Îți oferim cinci idei geniale pentru o cină rapidă, preparată în mai puțin de 30 de minute.

Spaghetele cu sos

Spaghetele de orice fel, în general, reprezintă cel mai rapid mod de a pune ceva pe masă. Le poți găti foarte simplu, cu sos de ciuperci, cu sos și cărniță sau cu brânză. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente, nici de condimente speciale, iar timpul de preparare este sub 30 minute.

Orez cu legume și pui la grătar

O altă modalitate de a o surprinde este prepararea unui sote de orez cu legume mexicane și cu un piept de pui la grătar. Pieptul va fi extrem de consistent, ca și orezul, iar legumele vor reprezenta porția de carbohidrați perfectă. Aromată, ușor de gătit și foarte rapidă, această cină poate fi alegerea perfectă atunci când dorești un meniu variat.

Şnițel pane cu cașcaval

Şnițelul umplut cu cașcaval este o mâncare delicioasă, foarte sățioasă și extrem de rapid de gătit. Poți pune pieptul de pui în tigaie, cu tot cu cașcaval în mai puțin de 20 minute. Vei avea ocazia să gătești ceva bun, apetisant, foarte rapid și care nu necesită mare pricepere.

Salata bulgărească

Dacă vei să o surprinzi și să îi gătești și ceva delicios, dar și sănătos în același timp, salata este soluția pe care o cauți. Brânza fetta și roșiile, dar și salata verde sunt cele mai la îndemână ingrediente pentru această salată. Nu uita măslinele și uleiul de măsline care să-i ofere savoare. Aceasta este probabil cea mai rapidă metodă de a-ți impresiona soția, gătind. Salata se poate prepara în mai puțin de 10 minute.

Cartofi franțuzești

Ce este mai simplu decât să fierbi cartofii, să adaugi câteva mirodenii și puțină verdeață și mai apoi să adaugi pentru gust și pentru o imagine aparte o lingură de smântână. Acest fel de mâncare poate semăna extrem de mult cu clasica lasagna, deoarece în mâncărică poți adăuga și carne dacă vrei să o faci mai consistentă.

LASA UN COMENTARIU