Astăzi, de 8 martie, la Tinecz nici măcar nu mai discutăm despre mâncare. Toate gusturile, aromele și întreaga atmosferă din locație zboară spre alte direcții primăvăratice.

 

Dragă femeie, îți urăm un „La mulți ani!” absolut DELICIOS, plin de SAVOARE și de intensitate. Primăvara aceasta îți va aduce o mulțime de surprize. Ne bucurăm că alegi să le împărtășești cu noi, vizitându-ne.

 

Ți-am pregătit ceva special și în locația noastră. Un meniu absolut delicios și plin de zâmbete. Acestea sunt subiectul zilei. Cine reușește să aducă mai multe zâmbete și cât mai mult soare în ziua de azi, aceasta este adevărata performanță a zilei.

Noi sperăm că vom reuși să te surprindem azi cu cele mai minunate delicii așezate pe masă. Dorim să împletim tradiția, cu bucuria de a savura mâncarea pur românească, într-un cadru atât de drag ție – Restaurantul Tinecz.

Sărbătorim alături de tine! – la mulți ani de 8 martie!

Astăzi este ziua ta, iar pentru noi este o onoare să te găzduim și să te tratăm așa cum meriți. Si noi la rândul nostru suntem fericiți. Anul 2018 ne aduce în dar a 23a primăvară în care facem istorie pe piața culinară din Timișoara. Așa că dă-ne voie să celebrăm împreună aceste ocazii mirifice.

De ziua ta, de 8 martie, te invităm să deguști cele mai sofisticate feluri de mâncare, în cadrul unui eveniment special dedicat ție. O cină așa cum rar ți-a fost dat să întâlnești.

Vino la Restaurant Tinecz și rezervă-ți locul la ceea ce urmează a fi cel mai frumos eveniment al primăverii. Contactează-ne și ocupă-ți locul de cinste la cina de 8 Martie.

Desigur, locurile sunt limitate, însă timpul nostru nu. Vei mai putea fi alături de noi și în alte zile, iar atmosfera și respectul față de tine se vor păstra. Chiar dacă ai ales să fii alături de noi în ziua de 8 martie sau în orice altă zi, Restaurant Tinecz va fi mereu același. Pentru tine, vom servi mereu cele mai gustoase bucate, în cel mai scurt timp posibil.

 

La mulți ani încă odată!    

Echipa Tinecz

LASA UN COMENTARIU