Sala nunta Timisoara

Sala pentru nunti sau evenimente a restaurantului Tinecz din Timisoara va asteapta cu un decor de poveste si cu meniuri pe gusturile tuturor invitatilor prezenti la eveniment. Evenimentele sunt unice prin natura lor, insa ceea ce le face atat de originale este emotia de moment, o emotie intensificata de prezenta persoanelor dragi care va sunt aproape in cele mai importante momente ale vietii.

In cadrul unei nunti de vis organizate la sala de evenimente Tinecz din Timisoara se unesc destine si se reintregesc portrete de familie, dispersate odata cu trecerea anilor. Tocmai de aceea, pentru a va bucura de prezenta tuturor persoanelor care ocupa un loc special in inimile dumneavoastra si pe care doriti sa ii stiti alaturi intr-o zi atat de importanta, alegeti ca sala de nunta sa va permita, inainte de toate, un numar semnificativ de invitati.

Sali de nunti cu traditie in Timisoara

Inca din 1996, sala de nunti din Timisoara a restaurantului Ticnez s-a pastrat la fel de primitoare si ospitaliera, fiind alegerea perfecta pentru evenimente cu staif si invitati sofisticati.

Mobilierul elegant, din lemn masiv, este scos in evidenta prin cromatica placuta ce invaluie peretii intr-o nuanta rafinata de nude, astfel ca locatia se dovedeste a fi una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Timisoara, dar si alegerea ideala pentru nuntile ce invoca rafinamentul si bunul gust, oferind un cadru festiv si impozant prin simplitatea si originalitatea designului.

Sala de nunta Tinecz din Timisoara este accesorizata cu oglinzi si candelabre ce redau stilul vintage, in timp ce arcadele curpinse in arhitectura salii definesc accesoriile moderne care aduc un plus de originalitate.

Contactati-ne chiar astazi pentru a primi o oferta personalizata!

Informatii Client
Informatii evenimemnt
Oferta sa contina