Se apropie postul? Nicio problemă, te invităm la masă. La Tinecz poți găsi mâncare de post absolut delicioasă. În categoria de meniuri vegetariene poți găsi o întreagă diversitate de meniuri pentru post. Echipa de specialiști din Restaurantul Tinecz te așteaptă astfel la masă, cu o mulțime de bunătăți și în această perioadă.

Ce poți mânca în post la Restaurant Tinecz?

Dacă dorești ceva consistent, chiar dacă ești în post, la Restaurant Tinecz te poți înfrupta dintr-o porție copioasă de tăiței cu nucă. Pentru doar 14RON vei avea în față 250g de tăiței cu nucă, preparați special pentru a-ți ține de foame și pentru a-i savura în tihnă.

Dacă vrei să și completezi cu ceva pentru felul 1, o ciorbă de legume sau o supă de fasole albă poate fi alegerea perfectă. Pentru 8 sau 9RON poți alege aceste minunate bunătăți care te vor sătura și te vor face să le îndrăgești.

Nici tocana nu poate lipsi din meniu, chiar dacă este post. O porție de tocană de ciuperci cu mămăligă cum îți sună? Te poți bucura de ea cu doar 19RON.

Pentru felul 2 mai există și piureul, o variantă perfectă indiferent de perioada anului. În post putem servi un piure de castane, o alegere mai exotică, plină de gust, de arome speciale și de dragoste a la Tinecz.

De asemenea, puteți încerca legumele la grătar, ciupercile la grătar și rondelele de ceapă crocante. Toate acestea le poți servi cu drag în cadrul restaurantului nostru.

Te așteptăm la Tinecz cu un întreg meniu delicios!

Salatele de fructe, salatele orientale și chiar și piersica cu țelină pot fi alegeri ce-ți fac cu ochiul în perioadele de post ale anului la restaurant Tinecz. Așadar, când vine vorba de mâncare de post, Restaurant Tinecz rămâne în continuare pe lista preferințelor tale.

De acum înainte, de fiecare dată când vine postul, în mintea ta nu mai trebuie să existe decât un singur lucru: „Hai să ieșim în oraș! La Tinecz ne așteaptă niște meniuri de post delicioase.” 

Tu ce mai aștepți? Vino să încerci acum bunătățile din gama „meniuri vegetariene” – perfecte pentru perioadele de post din timpul anului!

LASA UN COMENTARIU